СЪЗДАВАНЕ НА АКАУНТ

ЗАБРАВИХТЕ СВОИТЕ ДЕТАЙЛИ?

F.A.Q.

Отговор:

Всяка опаковка съдържа 150 грама микс от Бурчак, Мате, Зелен чай, Ройбос, Плод от манго, Плод от ягода, Пу-ер, Годжи бери и Каркаде.

Отговор:

Вкусът може да бъде определен като сладникъв с привкус на мента.

По Ваше желание може да добавите мед и/или лимон, които няма да нарушат ефекта на чая.

В чая Viva Tea са използвани  най-високо качество, натурални съставки

Отговор:

Цената на една опаковка  от 150 грама е 26,80 лв.

Обработването и доставянето на  Вашата поръчка се извършва в срок от  3 работни дни.

Доставката се заплаща от купувача. Цената  може да варира според тежестта и обема на пратката.

Отговор:

Чаят е добре да бъде консумиран в рамките на датата обозначена на гърба на опаковката.

Ако искате да запазите чая свеж за по-дълго е добре да бъде съхраняван на сухо и прохладно място.

Отговор:

По данни на производителите, няма следи от ядки в чая.

Отговор:

Viva Tea съдържа кофеин, но в малки количества. Не се препоръчва за хора свръх чувствителни към кофеин, но като цяло не би трябвало да попречи на целостта на вашият сън.

Отговор:

Да.

Отговор:

Viva Tea успешно пречиства човешкото тяло и поради тази причина може да бъде употребяван от жени, мъже и младежи над 16 годишна възраст.

Отговор:

Информация за начина на ползване на чая може да намерите на гърба на опаковката , както и в интернет страницата на Viva Tea  в графата “За Viva Tea”.

С упражнения и здравословна диета бихте могли да засилите ефекта на чая. Отговорът е “Да”, можете да се храните и тренирате докато пиете този чай.

Препоръчваме на всичките си клиенти да се хранят здравословно, за да постигнат максимално бързо ефекта, който така жадуват.

Освен кофеина, не би трябвало да има нещо друго, което да Ви тревожи.

Препоръчваме да не използвате чая ако сте чувствителни към някоя от билките в опаковката . Списъкът с билките може да намерите на гърба на опаковката, както и в интернет страницата на Viva Tea – www.vivatea.bg

Препоръчително е билковата смес да се запарва за около 5 минути в гореща вода. В зависимост от Вашите лични вкусови предпочитания дали чаят Ви да е по-силен или по-слаб може да регулирате времето за запарване, съответно увеличено или намалено .

Оттговор:

Желателно е чаят Viva Tea  да не се комбинира с други слабителни чайове , за да не се предозира някоя от съставките. Ако имате други подобни въпроси най-добре се обърнете към Вашия лекуващ лекар. Съдържанието на Viva Tea може да намерите на гърба на опаковката или в интернет страницата ни.

Отговор:

Опасяваме се, че не можем да отговорим на този въпрос. Най-разумното решение би било да продиктувате съставките на Viva Tea на Вашия лекар, и да обсъдите този въпрос с него. Той би бил най-компетентен да даде отговор дали Viva Tea е подходящ спрямо състоянието Ви.

Отговор:

Ние не препоръчваме употребата на алкохол, защото е пълен с токсини. Калориите също не бива да се подценяват – нали точно от тях се опитваме да се лишим.

Отговор:

Ако така Ви харесва повече, може!

Отговор:

Приемът на чая изцяло зависи от това как се чувствате. Ако тялото Ви приема добре чая, може да се пие продължително.

Отговор:

От мерки за сигурност, Viva Tea може да бъде върнат само и единствено ако НЕ Е НАРУШЕНА ЦЕЛОСТТА НА ОПАКОВКАТА.  Тоест , ако не е отварян или използван. Може да бъде върнат на адрес , който ние ще Ви предоставим, ако ни бъде поискан от Ваша страна.  Не носим отговорност, ако сте ни предоставили грешен адреса , на който чаят е доставен.

Може да се свържете с нас чрез е-mail vivatea.bg@gmail.com или на www.vivatea.bg

TOP